Egy absztrakt festmény, és a lakberendezés kapcsolata összetett.

Megtervezni egy otthont hatalmas feladat, felelősség, mert nagyon személyes dolog. Meg kell érezni a megrendelő személyiségét, igényeit és emellett folyamatosan figyelni kell a trendeket, és az újdonságokat. Egy egyedi absztrakt festmény elkészítésénél nekem, művésznek ugyanez a feladatom.  Rá kell éreznem az ügyfél igényeire, és a lakberendező által megalkotott tér hangulatára is. A tudatos tervezés rengeteget számít, mert az igazi élményt egy otthonban a színek, fények, formák, arányok, anyagok, és textúrák összessége adja.

Absztrakt festménnyel tervezni csodás lehetőség, amit kár lenne kihagyni.

Tisztában vagyok vele, hogy sokan úgy gondoljátok, hogy egy projekt szempontjából az absztrakt festmény is csak egy részlete az otthonnak, amelyet megtervezel. Általában a dekorációra marad a legkevesebb keret a büdzséből és az utolsó dolog is, ami megvalósul. Azonban ha figyelmen kívül hagyod a művészetet, egy csodálatos tervezési lehetőségből is kimaradsz.

Rengeteg előnnyel jár, ha már az elejétől fogva úgy tervezel, hogy műalkotásokkal díszíted a teret.

Egy műalkotás, amelynek a helye már a projekt tervezési fázisában kialakításra kerül, emeli a terved értékét, egyediséget visz a dizájnba, így az absztrakt festmény is annak az enteriőrnek a szerves részét fogja képezni. Az alkotás együtt fog élni, működni az összes többi berendezési tárggyal, és a felhasznált anyagokkal. Egy ilyen tervezési koncepció kiváló megkülönböztető faktor lehet a versenytársaid között.

Egy jó absztrakt festményt, ami tetszik a megrendelőnek, használhatsz inspirációs darabnak.

Azonnali színpalettát kínálhat, fókuszpontot hozhat létre, befejezheti a szobát. Ugyanakkor egy festmény képes arra is, hogy átalakítson egy alacsony költségvetésből berendezett teret. Hogy őszinte legyek, szerintem unalmas egy sima fal mellett üldögélni. Egy absztrakt festmény személyiséget, karaktert ad az otthonnak, inspirálhatja a benne élőket, tükrözheti a vágyaikat.

MIÉRT ÉRDEMES NEKED LAKBERENDEZŐKÉNT A MŰVÉSSZEL EGYÜTT DOLGOZNI?

  • Facebook
  • Pinterest

Én arra vállalkozom, hogy Veled és Ügyfeleddel együtt dolgozva a Te terveidhez, elképzeléseidhez igazodva készítem el az absztrakt festményt, amely így igazán egyedi és különleges lesz. Legyen szó magánemberek otthonairól, folyosókról, lépcsőházakról, hálószobákról, nappaliról vagy étkezőről. Vállalkozások, cégek, szalonok számára is örömmel festek képeket, ha van egy tágas recepció, tárgyaló, irodai, vagy közösségi helyiség.

Hús-vér ember vagyok, akihez bátran fordulhatsz az ötleteiddel, vagy kívánságaiddal. Írhatsz levelet, hívhatsz telefonon, én mindig válaszolni fogok neked. Előre egyeztetett időpontban eljöhetsz a műtermembe is egy megbeszélésre. A műterem a családi házunkban van, úgyhogy tényleg személyes élményben lesz részed. Láthatod testközelből a festményeimet, és láthatod azt is, hogyan, milyen körülmények között dolgozom.

Ha exkluzív projekteken dolgozol, ahol absztrakt festményekre van szükséged, én itt vagyok Neked.

Egy exkluzív térbe manapság már elengedhetetlen egy egyedi festmény, mert a luxus és a különlegesség érzése fontos lehet az ügyfelednek. Minden festményem egyedi, csak egyetlen egy darab létezik belőle. Képeimhez eredetiséget igazoló tanúsítványt adok. Amikor megrendelsz tőlem egy absztrakt festményt az ügyfeled számára, Ő lesz az egyetlen egy ember a világon, aki majd megkapja. Ennél exkluzívabb szerintem nem létezik.

Ha nem találsz megfelelő méretű festményt egy falra.

Tudom, hogy egy kép mérete és aránya kritikus lehet a kiválasztásnál, de szerencsére nagyméretű festményeket is képes vagyok elkészíteni. A vásznakat egyedi méretben feszíttetem fel, szóval legyen az kisméretű absztrakt festmény, közepes méretű absztrakt festmény, vagy nagyméretű absztrakt festmény, amit keresel, neked annyi a dolgod, hogy mérd le, hogy mekkora a helyed.

Ha nem találsz megfelelő színű absztrakt festményt, ami illeszkedik az általad tervezett enteriőrbe.

Van egy konkrét színpalettád egy projekthez? Csak készíts néhány fotót, és hozd magaddal a szövet- és festék mintáidat. Ígérem, hogy mindent megteszek azért, hogy a festmény szín, és formavilága harmonizáljon az általad választott anyagokkal.

Szóval, dolgozzunk együtt a Te sikeredért és az Ügyfeled maximális elégedettségéért!

Foglalj hozzám időpontot a műterembe, gyere, el nézd meg testközelből az elérhető festményeimet. Ha nem találsz olyat, ami megfelelő lenne, festek egyet.

Nézd meg elérhető festményeimet! Itt találod a portfóliómat! Időpontot foglalok

 

Pin It on Pinterest