Amikor alkotok, egy csatornává válok, és sokszor esik meg velem, hogy bizonyos időpillanatokban más- és más aspektusa tárul elém egy-egy festményemnek. Ha most ránézek az Univerzum című festményemre, akkor az éteri víz óceánjába merülök, ahol találkozhatom a gyökereimmel… lelkekkel, akik mindannyian tanítottak nekem valamit, vagy tanítanak most.

Az „Univerzum” és a lélek mélységei

Jól esik most belemerülni ebbe a kozmikus éteri óceánba, ahol közel kerülhetek újra önmagamhoz. Látom, ahogyan sellőként úszom a tengerek mélyén, látok lótuszokat nyílni a vízben, a tenger mélye egy a világegyetemmel, és a benne lévő csillagokkal, naprendszerekkel, holdakkal. Megnyílik előttem egy örvénylő csatorna, amelyben minden kép összemosódik, és eggyé válik, de közben mégis látom, érzem mindet…

A múlt és a jelen találkozása

A következő pillanatban, már a hátamon érzek egy erős kezet, ahogyan felemel a vízből… a Nílus partján vagyok… megkereszteltek. A szívemre teszem a kezemet, behunyom a szememet… Látom az anyaméhet belülről, látom, ahogyan megszületek, minden érzés magával ragad… felemel egészen magasra, olyan magasra, ahol a madarak repülnek…

Az újjászületés pillanatai

Látom fentről, ahogyan a Csendes-óceánból kiemelkedik egy kontinens, és új élet sarjad rajta. Megint alámerülök. Látok színes halakat, és látok delfineket, bálnákat, és látok egyszerre mindent, ami valaha is összekötött ezzel az ősi vízzel, ami ugyanúgy létezik bennem, körülöttem, és odafent is az univerzum távoli magányos ködjeinek belsejében, vagy élettel telt ismeretlen tájain.

Az absztrakt gondolatok világa

Absztrakt gondolatok ezek… ahogyan ez a festmény is egy absztrakt kifejezése lelkemnek. Igaz, és valódi érzésekből, érzékelésből született mindkettő, vagy nem is kettő, hanem egy. A gondolatok és az érzések egyek a képpel. Nincsen idő, nincsen tér, ott vagyok, ahol szeretnék lenni. A testem itt van veled, a lelkem pedig szárnyal a végtelenben… odafent az égen… az Univerzumban… a vízben.

A lélek és a test egysége

Ez a festmény, aminek az Univerzum címet adtam, az éteri vízzel való kapcsolatot, az egységet jeleníti meg. A lélek mélységeit, a kozmosz végtelenségét és az emberi létezés csodáját egyesíti. Engedd, hogy az éteri víz békéje és tisztasága betöltse a lelkedet, és ha igazán rezonál Veled is, akkor az otthonodat is. Hadd emlékeztessen a lélek mélységeire és szépségeire, amelyek bennünk rejlenek.

Amikor alkotok, egy csatornává válok, és sokszor esik meg velem, hogy bizonyos időpillanatokban más- és más aspektusa tárul elém egy-egy festményemnek. Ha most ránézek az Univerzum című festményemre, akkor az éteri víz óceánjába merülök, ahol találkozhatom a gyökereimmel... lelkekkel, akik mindannyian tanítottak nekem valamit, vagy tanítanak most.
  • Facebook
  • Pinterest

Így gyógyíthatja a lelked a festményem

Ez a festmény olyan utazásra hívhat Téged is, ahol a lelked mélyére tekinthetsz. A színek és formák tánca segít abban, hogy újra kapcsolatba lépj önmagaddal, hogy felfedezd a benned rejlő erőt és szépséget. Segít megtudni, emlékezni, ki is vagy valójában. Engedd, hogy az Univerzum és az éteri víz vezessen, és találd meg a belső békédet és harmóniádat… találd meg Magadat!!

Készen állsz arra, hogy felfedezd a lelked mélységeit és megtapasztald a belső harmóniát? Nézd meg az „UNIVERZUM” című festményt itt is, és írj üzenetet, ha szeretnéd otthonod falán látni! 

Ha többet szeretnél tudni a festményeimről, vagy személyre szabott alkotást rendelnél, ne habozz! Vedd fel velem a kapcsolatot, hogy együtt megtervezhessük azt a műalkotást, ami tökéletesen illik az otthonodba és a lelkedhez. Keress meg itt!

Nézd meg további festményeimet is, és találd meg a számodra legmegfelelőbb darabot, ami otthonodat és lelkedet egyaránt inspirálja. Merülj el a művészetemben, a Megfestett Boldogság varázslatos világában!

 

Az "Univerzum" és az éteri víz: A lélek mélységei, és belső harmónia egy absztrakt festménnyel.
  • Facebook
  • Pinterest

 

Pin It on Pinterest