Egyedi, önazonos belső terek létrehozása a célod?

Érdekel, hogy lakberendezőként hogyan tudnád magadat és a munkádat kiemelni a tömegből, és valami igazán eredetit alkotni?

 

Élő, LéleGZő, érzelmes, színes absztrakt festményekkel!

  • Absztrakt festményeim rugalmasan beilleszthetőek a különböző stílusokba.
  • Fókuszt adnak a térnek.
  • Egyedi megjelenést lölcsönöznek.

Válogass meglévő festményeimből, vagy egyedi igények alapján, személyre szabhatjuk ügyfeled vágya szerint az absztrakt festményt.

Balogh Edina - színes absztrakt modern festmények

Az egyedi művészi kifejezés, és a személyre szabott tervezés ideális keverékét kínálva, absztrakt festményeim természetes módon illeszkednek majd ügyfeleid igényeihez. Bátran betervezheted magánemberek otthonába, irodába, tárgyaló terembe, szalonokba, apartmanokba, hotelekbe, középületekbe ,és ahová a kreativitásod engedi.

Az általad megteremteni kívánt légkör gondos figyelembevételével, ezek a művek életet, és karaktert hoznak bármilyen térbe!

Virágzó dzsungel_színes-absztrakt-festmény_Balogh-Edina
Balogh-Edina-absztrakt-festmény_Hogy érzed itt magadat_1080x1080
Balogh-Edina_absztrakt-festmény_Mi rejlik Benned_1080x1080

Balogh Edina vagyok, festőművész.

Balogh Edina - Színes, modern, absztrakt festmények

Lakberendezőknek, belsőépítészeknek segítek

színes, modern, absztrakt festmények megalkotásával,

hogy a bizonytalan, sokáig elhúzódó keresgélés helyett, különleges, exkluzív, személyiséghez, és enteriőrhöz illő alkotás kerüljön ügyfeled otthonának falára, amely vizuális és érzelmi élményt nyújt egyszerre.

A színek szerelmese vagyok, és imádok alkotni, ahogyan Te is.

Felvillanyoz, ha kreatív lakberendezőkkel dolgozhatom együtt.

Nekem bátran elmondhatod ötletedet, mert egymást inspirálva, szárnyalhat a kreativitás, így még értékesebb, még önazonosabb tereket hozhatunk létre, amire Te is nagyon büszke leszel, ügyfeled pedig le lesz nyűgözve!

Jó volna, ha a lakberendezési projektjeidnél

Időt és pénzt takaríthatnál meg?

Ha egy lakberendezési projekt tervezési fázisában megkeresel, megszűnik a frusztrációd, mert megálmodjuk együtt, a tökéletes absztrakt festményt, amely megfelel az ügyfél igényeinek és költségvetésének.

Nem kell hónapokat töltened azzal, hogy a megbízód stílusának és ízlésének megfelelő absztrakt festményt keresgélj.

Nem kell a belvárosban, stresszesen parkólóhelyet keresgélned , hogy aztán egy galériában túlárazott festmények között válogass.

Kíméld meg magad attól a csalódástól, hogy hiába keresed az igazit, mégsem találtad meg.

Segítek Neked betartani a határidőket, és túlteljesíteni az ügyfelek elvárásait.

Arra törekszem, hogy a legjobb minőségű műalkotásokat kínáljam, versenyképes áron.

A teljes folyamat során készséggel állok rendelkezésedre, hogy megvitassuk az esetlegesen felmerülő kérdéseidet vagy aggályaidat.

Engedd meg, hogy segítsek időt és pénzt megtakarítani a lakberendezési projektjeid során, olyan absztrakt műalkotások létrehozásával, amelyek mindenkit lenyűgöznek!

Biztos vagyok benne, hogy elképesztően gyönyörűt fogunk együtt alkotni! Lépj velem kapcsolatba még ma, egy ingyenes konzultációért! Alig várom, hogy együtt dolgozhassam Veled!

Gyorsan és egyszerűen

elkészíttetheted és személyre szabhatod velem, megbízód számára az absztrakt festményt.

Az általad elkészített moodboard, vagy material board alapján, megálmodott színpalettához alkotom meg az absztrakt festményt.

Figyelembe vesszük az anyagokat, a textúrákat, és a fényeket is.

A festmény tájolását, méretarányát és méretét is előre megbeszéljük.

Akrilfestéket, és olajfestéket is használhatok a műalkotás elkészítéséhez, valamint homokot, és ásványi porokat, csillámport, különböző csillogó és színjátszó pelyheket, metál festéket, gyöngyház fényű, és fémes pigmenteket, mikrogyöngyöket. Válogass, kedvedre. 🙂

A festményről a különböző fázisoknál fényképes, videós frissítéseket küldök majd neked a véglegesítés előtt.

Továbbá, ha az ügyfelednek bármilyen különleges kérése vagy kiegészítése van, amit szeretne, hogy beépítsek a festménybe, boldogan megteszem.

Balogh-Edina_absztrakt-festmény_Őszi-virágok_0

Veled és a megbízód kreatív hozzájárulásával, együtt egy igazán egyedi absztrakt festményt hozhatunk létre, amelyet imádni fogtok!

A színek, textúrák és formák kiegyensúlyozott kompozíciót alkotnak majd.

Ha a festmény elkészült, segíthetek a keretezési lehetőségekkel kapcsolatban, biztosítva, hogy a darab készen álljon arra, hogy ügyfeled otthonában a falra akaszthassátok.

Eredetiséget igazoló tanúsítványt is kapsz a festményhez.

Alig várom, hogy együtt dolgozhassunk és valami különlegeset alkossunk!

Vedd fel velem a kapcsolatot most az ötleteiddel, a moodboardoddal, vagy a terveddel, inspirálj engem Te is, hogy minél hamarabb elkezdhessem az alkotást!

Együtt álmodhattuk meg!

Edinával egy általa szervezett kiállításon ismerkedtem meg.
Egyik kiállított absztrakt festménye annyira megtetszett, hogy kiajánlottam egy ügyfelemnek, aki a képet meg is vásárolta.
Egyidejűleg rendeltünk egy egyedileg tervezett  absztrakt festményt is, aminek méretét, színeit, hangulatát együtt álmodhattuk meg.
Edina rugalmasságának köszönhetően ügyfelem otthonát most két, a lakáshoz illő és ügyfelemnek minden tekintetben megfelelő kép dísziti.

Kis Judit

Lakberendező, Egy Kis Lakberendezés

Tele van élettel, energiával és számomra is insiráló.

Edina művei nagyon jól felhasználhatóak különböző stílust, vagy hangulatot kifejező enteriőrökbe.

Szeretem a színhasználatát és egyedi ecset vonásait, mert mindig tele van élettel, energiával, és számomra is insiráló.

 

Takácsné Présel Nikolett

Lakberendező, Formatervező mérnők, PN Interior Design

Hozzáértéseddel szakmailag sokkal hitelesebb leszel.

ha varázslatosan színes, modern absztrakt festményeket tervezel ügyfeled otthonába,

Vizuálisan sokkal vonzóbb lesz az általad megalkotott tér, mert az absztrakt művészet érzéseket, üzeneteket közvetít.

Ha azt keresed, hogyan tudnád a terveidet kiemelni a tömegből, és valami igazán eredetit alkotni, az absztrakt művészet határozottan a legjobb megoldás. Olyasmit hozhatsz létre, ami gyönyörű, és mindig értékelni fogják!

Az absztrakt művészet lehetővé teszi, hogy egyedi módon mutasd meg kreativitásodat és képességeidet.

Egy absztrakt festmény emellett modern megjelenést, és hangulatot nyújt majd ügyfeleid otthonában. Személyiséget kölcsönöz a térnek azáltal, hogy absztrakt elemeket hoztál az otthonba.

Ha egyedi festményt tervezel az ügyfelednek, az azt mutatja, hogy időt szántál arra, hogy megismerd őket, ez segíthet elmélyíteni a kapcsolatodat az ügyféllel.

A szakmai hírnév megteremtése kritikus fontosságú a sikerhez, és ez segíthet Neked ennek elérésében.

Megrendelőd rendkívül elégedett lesz a végeredménnyel, hiszen tudja, hogy egy egyedi, kifejezetten neki tervezett műalkotás van az otthonában.

Értékelni fogják az általad, a számukra felkutatott különleges szolgáltatás megtalálására fordított erőfeszítést, és nagyobb valószínűséggel fognak ajánlani Téged, illetve a jövőben is igénybe veszik majd a szolgáltatásaidat.

Soha többet nem lesz hiányérzete egy ügyfelednek sem, mert nem hagysz csupasz, hideg, és üres falakat az otthonában. Ráadásul ilyen festményt sehol máshol nem fog majd találni.

A portfóliód tele lesz élettel teli otthonokkal, amitől magabiztos leszel, büszke és kreatív. Úgy mutathatod be a munkádat, ahogy senki más nem tudja!

Ügyfeleid meg fogják köszönni, hogy az absztrakt művészet révén szépséget varázsolsz az életükbe. Szóval miért várnál? Kezdj hozzá varázslatos absztrakt festmények megtervezéséhez velem együtt.

 

Egyedi absztrakt festmény készítése, terv alapján_Mood Board_Edina Balogh Art

Csatlakozz most a VIP levelező listámhoz!

Engedd, hogy közvetlenül a postafiókodba érkezzenek a legújabb művek, inspirációk, kedvezmények, és információk.

Pin It on Pinterest