PRIVÁT KIÁLLÍTÁS A KERTEMBEN

KOZMIKUS, ENERGIA ÉS DEKORÁCIÓS FESTMÉNYEK

Sok szeretettel meghívlak a 2022.05.27 – 28-án 10 – 18 óráig, megrendezésre kerülő PRIVÁT KIÁLLÍTÁSOMRA, amelynek helyszíne a saját kertünk lesz, Biatorbágyon.

A festményeimnél törekszem arra, hogy személyes üzeneteket közvetítsek, és szeretném, hogy a kiállítás egy különleges, élmény legyen Számotokra. A kiállításon a festményeimen keresztül nemcsak a lelkembe engedlek be, hanem intim családi terünkbe is. A szervezés miatt, a részvételi szándékodat kérlek szépen, hogy előre jelezd az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével:

A pontos címünket, a regisztrációs űrlapon találod majd.

Egy kicsit magamról:

Úgy gondolom, hogy a művészetnek pozitív üzenetet kell közvetítenie, érzelmeket és szépséget kell sugároznia.

Általában azt mondják a festményeimről, hogy árad belőlük az életöröm. Ez nem véletlen. Szeretném, hogy a mai kor művészete a szépségről, a pozitív, építő gondolatokról, a személyességről, és a boldogságról, szóljon! Fontosnak tartom, hogy az a tér, amiben élünk és dolgozunk, inspiráljon, és feltöltsön minket a mindennapokban.

Szeretnélek a festményeimmel hozzásegíteni ahhoz, hogy otthonod tényleg nagyon egyedi legyen, harmóniát árasszon, öröm legyen benne élni, és oda hazatérni.

Szeretettel várlak családias, kötetlen hangulatú kiállításomra a családi házunk kertjében. Láthatod testközelből a festményeimet, és ha kíváncsi vagy a műtermemre, megnézheted azt is, hogyan, milyen körülmények között dolgozom.

 

Pin It on Pinterest