KIÁLLÍTÁS A KERTEMBEN

Sok szeretettel meghívlak családias, kötetlen hangulatú kiállításomra, amely 2022.09.16 és 18 között, 10 – 17 óráig, kerül megrendezésre Biatorbágyon az otthonunk kertjében. 

 

A kiállítás fő célja, hogy bemutassuk a kortárs festészet kínálta pozitív lehetőségeket a lakberendezésben és az élettérben, valamint ennek az önismereti oldalát is körbejárjuk.

A kiállításon a festményeimen keresztül nemcsak a lelkembe engedlek be, hanem intim családi terünkbe is, valamint további érdekes programokon is részt vehetsz, amelyekre külön-külön időpont foglalás szükséges.

A kiállítás, és a kiállítás ideje alatt zajló programok ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.

Kiállítás a kertemben Biatorbágyon – 2022 szeptember 16 – 18.
  • Facebook
  • Pinterest

A résztvevők és programok röviden:

Balogh Edina, festőművész

Juhász Diána, természetgyógyász – MEDITÁCIÓ – Belső világom megismerése a művészeten keresztül
Takácsné Présel Nikolett, formatervező mérnök és lakberendező – Ingyenes lakberendezési tanácsadás
Radics Anna, művészettörténész, kulturális szervező, kurátor  – MIÉRT JÓ A MŰTÁRGY AZ ÉLETTÉRBEN?
Fári István, galériatulajdonos

Ha vonz a művészet gyere el, mert ezen a hétvégén különböző megvilágításból is részese lehetsz a művészet nyújtotta élménynek. Hogyha beszélgetnél velem kötetlenül, vagy meghallgatnál egy művészettörténeti előadást, továbbá beszélgetnél egy galériatulajdonossal, esetleg megismernéd a művészeten keresztül a belső világodat, vagy lakberendezéssel kapcsolatos tanácsot szeretnél kérni ezt itt mind megteheted!

Nézd meg a részletes programleírást, és foglalj időpontot a kiállításra, valamint a programokra, amelyek teljesen ingyenesek. 

Remélem felkeltettem a kíváncsiságodat! Olvasd el a részletes programokat és regsztrálj. A pontos címet a regisztrációt követően, a visszaigazoló levélben fogom elküldeni Neked. Remélem több napon is találkozunk!

 

Pin It on Pinterest