Itt a szerelmesek napja! Imagine Wedding Show tavaszi esküvő kiállítás, 2023.02.25-én

Hamarosan házasodni fogsz? Gratulálok! Egy ilyen különleges alkalom megérdemli az egyediséget, amely így igazán a Tiétekké teszi azt. Azért veszek részt az Imagine Wedding Show-n, hogy segítsek különlegessé tenni az esküvőtök napját, egyedi absztrakt festményeimmel. Akár a tökéletes esküvői dekorációt, akár a szertartás hátterét keresitek, művészetem olyasmit nyújthat nektek, ami tökéletesen megörökíti a ti szerelmeteket. Hagyd, hogy segítsek abban, hogy ez a nagyon fontos alkalom tükrözze azt, hogy kik vagytok együtt!

Balogh Edina és művészete

Olyan művész vagyok, akinek küldetése, hogy olyan művészetet hozzon létre, amely az élet szépségét, energiáját és harmóniáját tükrözi. Gyermekkoromtól kezdve, életemben jelen van az alkotás, és mostanra az „áramló energia” fogalmán alapuló absztrakt festmények létrehozására specializálódtam. Műveimben élénk színeket használok, hogy megragadjam azok érzelmeit és érzéseit, akiknek festek. Absztrakt festményeim esküvői dekorációként használhatók esküvőkön vagy más különleges alkalmakkor, például évfordulókon, születésnapokon, vagy bármilyen kreatív fotózáson.

Az Imagine Wedding Show

Az Imagine Wedding Show-n bemutatom az egyik nagyobb művemet, amit kifejezetten az esküvői hangulat inspirált, és személyre szabott festményeket kínálok azoknak a pároknak, akik valami igazán egyedit szeretnének a nagy napjukra. Lehetőségetek lesz kérdéseket feltenni az egyedi megrendelésekkel kapcsolatban, és még kreatív ötleteket is adok, hogyan használhatjátok a művészetet esküvői dekorációként. A kiállításon más esküvői szolgáltatók is jelen lesznek, így mindent egy helyen találhattok meg, amire szükségetek van!

Absztrakt festményeim előnyei

Műalkotásaim kiválasztásával, az eredetiségen és szépségen túl számos előnyben részesülhettek. Hosszú hónapokba telik megtalálni a tökéletes műalkotást, amely Hozzátok, mint párhoz szól – de egyedi, személyre szabott szolgáltatásommal elképzelésetek, akár 1 hónap alatt valósággá válhat! Művészetem melegséget, érzelmeket és szépséget kölcsönöz bármely térnek – legyen szó akár a szertartásról vagy a fogadásról – így az otthonosabbá válik. Ráadásul festményem hosszú – hosszú évekre szólnak Hozzátok. Biztosíthatlak benneteket, hogy nem kell majd aggódnotok, a lecserélés miatt.

Itt az Imagine Wedding Show a Kempinski Hotel Corvinus Budapestben!

Azt hiszem, hogy festőművészként az alkotásaimmal ezen az eseményen igazán egyedi színfoltja leszek a kiállításnak, amelyeket esküvőtök dekorációjaként is használhattok a Nagy Napon – vagy akár háttérként a szertartás alatt! Ráadásul, a Számotokra elkészített festmény, közös otthonotok falán is egy különleges emlékeket idéző, kinyilatkoztatása lesz majd a szerelmeteknek. Ne hagyjátok ki ezt a hihetetlen lehetőséget, hogy az ünneplésetek kiemelkedjen a többi közül azzal, hogy tükrözi azt, hogy kik vagytok együtt, mint pár. Készüljetek fel egy felejthetetlen élményre – ott találkozunk a 74-es standon!

Jegyeket elővételben itt tudtok venni: https://shop.eskuvoclassic.hu/

Pin It on Pinterest