Nagy megtiszteltetés ért.

Mostantól a Fári Galériában is megtekinthető a Nyári kert című festményem. Rendkívül örülök, mert ez nagy lehetőség számomra, hogy más helyszínen és környezetben is bemutatkozhassak.

Balogh Edina festmények megvásárolhatóak a Fári Galériában
  • Facebook
  • Pinterest

 

A Fári Antikvitás & Art Galéria Galéria Budapesten a Bartók Béla úton található, alapítója Fári István neve jól ismert a magyar kultúra és tudomány területén, mint a Galenus Könyvkiadó társtulajdonosa, amely Magyarország legolvasottabb havilapja, a Patika Magazin és számos tudományos ismeretterjesztő könyv publikációját jegyzi már közel 30 éve.

A Fári Antikvitás & Art Galéria megnyitása 20 év gondos és precíz műgyűjtői és művészettámogató magatartás eredményének fémjele. A galéria fő profilját képezik a régi mesterek művei, a XIX. és XX. századi festmények, bútorok, műtárgyak, porcelánok, ezüstök és ékszerek.

Kiemelt figyelemet fordítanak a kortárs festészet irányába.

A tulajdonosnak és a galéria munkatársainak egyik kiemelkedő fontosságú célja, hogy a kortárs művészeteket támogassa, a művészeknek kamara kiállítások szervezése által megjelenést biztosítson, valamint a magyar és nemzetközi műkereskedelmi piacokon való elindulásukban pártfogolja őket.

A galéria tulajdonosa és munkatársai szaktudásukkal várják szeretettel a már meglévő és leendő műgyűjtőket.

Nagyon hálás vagyok, és várom az elkövetkező lehetőségeket és kihívásokat.

Pin It on Pinterest