Távol tőled 100×120 cm

Távol Tőled minimalista absztrakt festmény – Egy misztikus lelki párbeszéd, egy lelki tájkép 

Méretek: 100×120 cm
Médium: Akril a vásznon, csillámokkal megelevenítve
Színpaletta: Fehér, sárga, narancs, lila, arany, fekete

A „Távol Tőled” című minimalista absztrakt festmény egy érzelmekkel teli, ugyanakkor megnyugtató, látszólag egyszerűséget sugárzó vizuális költemény, amely egy meghatározhatatlan távolság érzetét kelti. Mintha az ég és föld találkozna egy titokzatos tájon, ahol a fehér a tisztaságot, a sárga és narancs a napfény játékát, a lila az alkony titokzatos árnyait, az arany a fényességet az életünkben, a fekete pedig a megfoghatót, az anyagot szimbolizálja.

Az akril médium és a finoman szóródó csillámok együtt alkotnak egy enyhén textúrált felületet, ami gazdagítja a festmény minden egyes részletét. A színkavalkád, ami a vásznon a megtört fehér háttér mögött tárul fel, magában hordozza a vágyakozást, a távoli emlékeket és két lélek összetartozását. Ez a műalkotás számomra a távolságok és a közelség, a van és a nincs, valamint a külső illetve a beső hangok közötti finom egyensúlyt fejezi ki.

Ha a minimalizmus, és a misztikum kedvelője vagy, ez a festmény Neked szól

A „Távol Tőled” című absztrakt festmény tökéletes választás számodra, ha szeretnéd a nappalidat, hálószobádat, vagy dolgozószobádat, irodádat olyan művészeti élménnyel gazdagítani, amely minden napra új és mély érzelmeket ígér. Ha a minimalizmus tisztasága és a misztikus mélységek titokzatos világa vonz, akkor a „Távol Tőled” című absztrakt festmény tökéletes választás lehet számodra. Ez a műalkotás az egyszerűség és a bonyolult érzelmek közötti híd, ami lehetővé teszi, hogy a mindennapokban is megtapasztald a művészet által teremtett csendes csodát.

Szeretettel ajánlom Neked ezt a számomra is különleges műalkotást!

A „Távol Tőled” című minimalista festménnyel megidézhetsz otthonodban egy misztikus világot, ami nap mint nap inspirál és elgondolkodtat. Rendeld meg most, hogy a nappalid, étkeződ, hálószobád vagy dolgozószobád falai között magadénak tudhass egy olyan művet, amely több mint festék, és vászon: egy érzés, egy hangulat, szavakkal csak kevéssé kifejezhető, megoszthatatlan pillanat.

420.000 Ft

Elérhető!

    Megrendelésért küldj üzenetet!

    Pin It on Pinterest