Séta ősszel

Séta ősszel…az erdőben vagyok. Ilyenkor a fény és az árnyék találkozik egymással. Rejtély és titok ül minden bokorban és fa alatt. A levelek vörösbe, sárgába borulnak, megfakunak, aztán lassan lehullanak. Ám az elmúlásban is van valami magával ragadóan szép. A szívem megtelik reménnyel, az új kezdet reményével, és ez valójában maga az élet!

Ez az absztrakt mixed media festmény az “EUPHORIA” festmény sorozat egyik darabja. A sorozat a támáját a fák adták.

Ez az élénk, absztrakt kompozíció, a mustársárga, valamint a pezsgő narancs árnyalataival harmonikusan dinamizálják a teret. A narancsos árnyalatokat a kékkel kombináltam, hogy megidézzem vele az őszi csendesen áztató esők hangulatát is. A természetes barna és mélyzöld tónusokkal pedig tompítottam egy kicsit a festmény színvilágán. Ha a pezsgő társasági élet híve vagy, és nagy baráti körrel rendelkezel, tökéletes választás lehet a nappalidba, vagy az étkeződbe, ahol a vendégeidet szoktad fogadni.

Mérete: 100×100 cm

A festmény megalkotásához akril festéket használtam, ezenkívül olajkrétát, és csillogó fémfóliát. A festmény kiváló minőségű vászonra készült.
Az aláírás a festmény hátoldalán található.

A képernyőn látható színek kissé eltérhetnek a műveim igazi színeitől. Kérlek vedd figyelembe, hogy minden monitor különböző színeket mutat. Előre egyeztetett időpontban a műteremben is megtekintheted a festményt.

  Megrendelésért küldj üzenetet!

  Cikkszám: 1811/01 Kategóriák: , Címke:

  További információk

  Készítés éve

  Méret

  Pin It on Pinterest