Reggeli fények

Határtalan öröm van tavasszal a barackszínű, puha Reggeli fényekben, mert megtöltik a lelket az új kezdet édes ígéretével.

Ez az absztrakt mixed media festmény az „EUPHORIA” festmény sorozat egyik darabja, amely vakrámára feszített VÁSZONRA készült. A sorozat témáját a fák adták.

Egy fajta gesztus típus használatával, és visszafogott színekkel igyekeztem a harmóniát elérni ezen a festményen. Pasztell színeivel igazi tavszi hangulatot varázsol otthonodba. Ha igazi nyugalomra vágysz, ez a festmény tökéletes választás lehet egy hálószobába, vagy egy olyan nappaliba, ahol a pihenésé a főszerep! Néhol finoman, nem túl tolakodóan megcsillan a festmény felületén a rozé arany fémfólia, ami a fákon átszűrődő napfény, leveleken megcsillanó hatását kelti.

Mérete: 120×100 cm

A festmény megalkotásához akril festéket használtam, ezenkívül olajkrétát, grafit ceruzát, és csillogó fémfóliát. A festmény kiváló minőségű vászonra készült.
A festmény kerettel együtt rendelhető meg, akár egyből a falra akasztható. Az aláírás a festmény hátulján található.

A képernyőn látható színek kissé eltérhetnek a műveim igazi színeitől. Kérlek vedd figyelembe, hogy minden monitor különböző színeket mutat. Előre egyeztetett időpontban a műteremben is megtekintheted a festményt.

  Megrendelésért küldj üzenetet!

  Cikkszám: 1903/02 Kategóriák: ,

  További információk

  Készítés éve

  Méret

  Érdekelhetnek még…

  Pin It on Pinterest