Lépj a fénybe

A nap már magasan jár, de sugarai mégsem érnek el mindenhová. Fordulj a fény felé, válj eggyé vele, Lépj a fénybe!

Ez az absztrakt mixed media festmény az „EUPHORIA” festmény sorozat egyik darabja, amely két darab vakrámára feszített VÁSZONRA készült. A sorozat témáját a fák adták.

Ennek az élénk, absztrakt kompozíciónak a fő színeit az ég kékje, a buja lombok zöldje és  a nap sárgája adja. Néhol finoman, nem túl tolakodóan megcsillan a festmény felületén a rozé arany fémfólia, ami a fákon átszűrődő napfény, leveleken megcsillanó hatását kelti. Ez a festmény meglehetősen nagy, a térben jelentős helyet tölt be.

A festmény örömöt fog adni mindenkinek, aki az élénk színű, vibráló vászonra néz. Tökéletes fókuszpontja lehet egy elegáns nappalinak. Akár egymás mellé is helyezheted a két vásznat, vagy egy bizonyos enteriőr két különböző falán is jól tudják támogatni azt a hangulatot, amelyet az otthonodban létre szeretnél hozni.

Mérete: 200×100 cm

A festmény megalkotásához akril festéket használtam, ezenkívül olajkrétát, és csillogó fémfóliát. A festmény kiváló minőségű vászonra készült.
A festmény keret nélkül rendelhető meg, akár egyből a falra akasztható. Az aláírás a festmény hátulján található.

A képernyőn látható színek kissé eltérhetnek a műveim igazi színeitől. Kérlek vedd figyelembe, hogy minden monitor különböző színeket mutat. Előre egyeztetett időpontban a műteremben is megtekintheted a festményt.

  Megrendelésért küldj üzenetet!

  Cikkszám: 1811/03 Kategóriák: ,

  További információk

  Készítés éve

  Méret

  Pin It on Pinterest