Áramlat 100×150 cm

Áramlat – A transzformáció felszabadító színei egy absztrakt festményben

Méretek: 100×150 cm
Médium: Akril, vászon, az aranyfüst finom simogatásával
Színpaletta: Az éteri tüzet idéző narancs és sárga, a lelkünk mélyét megérintő kék és lila, a nemességet sugárzó arany

Absztrakcióval megidézett éteri tűz

Érezd a narancs és sárga árnyalatok által sugárzott meleg energiát az „Áramlat” című festményen keresztül, amely az éteri tűzet idézi meg a vásznon. A festmény az átalakító tűz erejét közvetíti, azokat a pillanatokat, amikor a nekünk nem tetsző dolgok is elégnek, amelyeket a mélyből a felszínre hozott, megváltva a szenvedéseinket, a megpróbáltatásokat, melyeken keresztül megérkeztünk most ide, és azzá váltunk, akikké érnünk kellett.  Az aranyfényű részletek a szellem nemesedését, az életet ünneplik, és az árnyék felett aratott fénylő, felszabadító győzelmet hozzák el a mindennapokba.

Ez az absztrakt festmény nem csak a szemnek, a külsőségnek szól hanem egy mélyebb, belső utazásra is hív.

Olyan, mintha maga a festmény lenne az az éteri tűz, amely képes átégetni a lelki akadályokat, és felszínre hozni azokat az érzéseket, amelyeket eddig mélyen magadban tartottál. A festés folyamata során a vászonra kerülő színek együttesen mesélnek el egy történetet a változásról, a belső növekedésről, és arról, hogyan találhatunk megnyugvást és örömöt a transzformációban.

Az „Áramlat” című absztrakt festmény tökéletesen illik azoknak a tereknek a hangulatához, ahol a belső béke és a harmónia keresése áll a középpontban. Szeretettel ajánlom bármilyen modern, vagy klasszikus enteriőrbe, vagy egy nappalidban, hálószobádban kialakított csendes meditációs sarokban ahol elmerülhetsz a belső világodban. Helye van akár egy irodában is, ahol az inspirációt segíti a tüzes, kirobbanó eneriáival, és segíti a kreatív gondolatok szabadon áramlásást.  Ha azt érzed, hogy ez ez a műalkotás rezonál Veled, akkor méltó társad lesz a mindennapjaidban.

Hagyd, hogy az „Áramlat” című absztrakt festmény elkalauzoljon téged abba a világba, ahol a színek, érzelmek által kódolt üzenetek.

Válaszd ezt az egyedi, modern absztrakt festményt, és engedd, hogy a belső növekedés és az önazonosság minden nap körülöleljen a saját otthonodban. Tedd szebbé a mindennapjaidat!

Szeretettel, Edina

525.000 Ft

Elérhető!

    Megrendelésért küldj üzenetet!

    Pin It on Pinterest