Üdvözöllek kedves Lakberendező, Home Staging szakember!

Balogh Edina vagyok, absztrakt festőművész. Szívből köszönöm, hogy feliratkoztál a hírlevelemre!

Tudom, hogy a munkád során minden részlet számít, és hogy egy ingatlan nem csupán a négy fal és egy tető – hanem lehetőség, otthon, élet.

A MEGFESTETT BOLDOGSÁG mottóval, a szívemhez közel álló alkotásaimmal arra törekszem, hogy minden térnek lelket adjak.

Szeretném majd megosztom veled, hogyan tudod a művészeti alkotások erejét felhasználni, hogy az ingatlanok ne csupán eladhatóbbak, hanem élhetőbbek is legyenek.

Tudd meg, hogyan erősítheted az első benyomást, hogyan érhetsz el nagyobb térérzetet, vagy hogyan sugallhatsz diszkrét luxust és minőséget.

Jelenleg azon dolgozom, hogy létrehozzak egy inspiráló és tartalmas hírlevelet, amely méltó lesz a munkádhoz és a kreativitásodhoz. Addig is biztosíthatlak, hogy minden egyes alkalommal, amikor hírt küldök, az értékes és releváns tartalommal lesz tele, ami támogatni fog Téged és ügyfeleidet az otthonteremtés, vagy éppen az eladásra való ingatlanfelkészítés művészetében.

Értékes hozzájárulásodért cserébe hamarosan megosztok Veled exkluzív betekintéseket, előzetes információkat a legújabb alkotásaimról és projektjeimről, valamint a lakberendezés és térformálás világából.

Addig is, ha személyre szabott művészeti megoldásokat keresel, bármikor fordulhatsz hozzám, tervezzük meg együtt ügyfeleid számára a tökéletes, céljaiknak megfelelő tereket!

Köszönöm, hogy csatlakoztál, és várom, hogy hamarosan tartalmas és színvonalas hírekkel jelentkezhessek!

Addig is ajánlom figyelmedbe, hogy nézd meg a festményeimet, és kövess a közösségi médiában is. Itt tudsz még elérni:

Instagram

Facebook

Tik Tok

Pinterest

Youtube

 

Pin It on Pinterest