Megfestett boldogság

Miben tudok Neked segíteni?

Otthonod személyessé tételében

Az emberek szeretik a divatot követni, de biztos hogy attól válik élhetővé, harmonikussá egy otthon? Véleményem szerint fontos olyan tárgyakkal  körülvenni magunkat, amelyekhez valamilyen érzés, gondolat, emlék vagy hangulat kötődik. Ezzel egyéniségeden, és stílusodon keresztül tudod kifejezni önmagad.

Életminőséged fokozásában

A művészet jelentősen növelheti az életminőségedet. Hogy miért? Mert egy gyönyörű festmény barátságossá teszi otthonod belső tereit. Egy ilyen környezet sokkal pihentetőbb. Hosszú távon érdemes  befektetni egy olyan festménybe, ami táplálja, felemeli a lelkedet, és megérinti a szívedet.

Közel hozni a természetet

A mai rohanó, és stresszes világban szükség van a kiegyensúlyozottságra. A természet gyönyörűsége és ereje képessé tesz Téged arra is, hogy ellazulj. Ezért szeretek olyan hangulatokat, impressziókat megragadni a környezetemből, amelyek pozitív hatással lehetnek majd a festményeim szemlélőjére.

Új kollekció - Szellőtáncok

A legújabb absztrakt mixed media kollekció, egy igazán szabad kreatív folyamat során keletkezett. Az ihletet a szél, a tánc és a zene adta, ennek eredményeképpen egy könnyed, játékos kollekció született.

Ingyenes akvarell festmények

 Vigyél színt az otthonodba ezzel a négy darabból álló akvarell sorozattal.

Ultraviola kollekció

Éjszakai varázs sorozat

Van bátorságod újra gyermekszemmel nézni a világot?

Ahogyan a természet

Egy különleges festmény is képes arra, hogy megszólítson Téged

Kiállítás

A “Szellőtáncok” festmény kollekció néhány darabját a KisVilla kávézóban láthatod most.

Megtekinthető: 2018. június 4 – július 13-ig.

Cím: Biatorbágy, Szabadság út 74/A.

Az otthon titka:

Saját stílusod, egyéniséged, és egyediséged megnyilvánulása. Ehhez teljesen egyedi műalkotásra van szükséged, ami Téged képvisel, a Te személyiségedet tükrözi.

A bennünket körülvevő környezet hat ránk, befolyásol minket. Éppen ezért a legtöbbünknek fontos, hogy olyan élettér vegyen minket körül, ami inspiráló, pihentető, harmonikus és nyugodt.

Egy megfelelően kiválasztott festmény mindig meggyönyörködtet, hat az érzékeidre és az érzelmeidre, felismertet, megismertet, elfeledtet, gyógyít, örömet okoz.

Legutóbbi blogbejegyzések

Térbe illő absztrakt festmény lakberendezőknek

Térbe illő absztrakt festmény lakberendezőknek

Egy absztrakt festmény, és a lakberendezés kapcsolata összetett. Megtervezni egy otthont hatalmas feladat, felelősség, mert nagyon személyes dolog. Meg kell érezni a megrendelő személyiségét, igényeit és emellett folyamatosan figyelni kell a trendeket, és az...

AZ ÉN GYÓGYÍTÓ TEREM, A MŰTERMEM.

Talán sohasem gondolkodtál még el azon, hogy létezhet otthon is egy hely, ahol csak önmagad lehetsz. Nekem ez a hely a saját műtermem. Olyan tárgyakkal, hangulattal veheted magad körbe, amelyek segíthetnek neked abban, hogy tartalmasan együtt lehess ÖNMAGADDAL....

Fény és árnyék találkozása a művészetben

Számomra az ősz a számvetés, az elengedés ideje. Ősszel minden olyan kontrasztokkal teli. Találkozik a fény az árnyékkal. Megláthatom személyiségem árnyékrészeit is, amelyeket, ha elfogadok, a fénybe is emelhetek. Elengedhetek az életemből olyan dolgokat, amelyek már...

Kövess az Instagramon! @Edinabaloghart

[jr_instagram id="6"]

“Boldogok azok, akik észreveszik a szépet olyan helyeken, ahol mások semmit sem látnak. Minden szép, csak jól kell tudni nézni.”       (Pissarro)

Pin It on Pinterest