Trópusi kert

Ez az absztrakt mixed media festmény az „EUPHORIA” festmény sorozat egyik darabja, amely vakrámára feszített VÁSZONRA készült. A sorozat témáját a fák adták.

Ezt a festményt egy trópusi szigeten tett utazás inspirálta. A dúsan burjánzó egzotikus növények, a zöld, a bordó és a lila ezernyi árnyalataiban pompázó leveleinek és virágainak gazdag misztikus hangulatát örökítettem meg a vászon. A Trópusi kert című festményem tökéletes választás lehet Számodra, ha nem csak a nyaralás alkalmával szeretnéd a trópusi hangulatot élvezni magad körül, hanem a hétköznapjaidba is szívesen becsempésznéd. Néhol finoman, nem túl tolakodóan megcsillan a festmény felületén a rozé arany fémfólia, ami a fákon átszűrődő napfény, leveleken megcsillanó hatását kelti. Szerezz be mellé trópusi szobanövényeket, és néhány kiegészítőt. Garantálom, hogy a béke szigetén találod majd magad!

Mérete: 100×100 cm

A festmény megalkotásához akril festéket használtam, ezenkívül olajkrétát, és csillogó fémfóliát. A festmény kiváló minőségű vászonra készült.
A festmény keret nélkül rendelhető meg, akár egyből a falra akasztható. Az aláírás a festmény hátulján található.

A képernyőn látható színek kissé eltérhetnek a műveim igazi színeitől. Kérlek vedd figyelembe, hogy minden monitor különböző színeket mutat. Előre egyeztetett időpontban a műteremben is megtekintheted a festményt.

    Megrendelésért küldj üzenetet!

    Cikkszám: 1902/03 Kategóriák: ,

    További információk

    Készítés éve

    Méret

    Pin It on Pinterest