Te magad vagy az élet

Néha csak el kell merülnöm az erdő megújító, gyógyító energiájában. A fák segítenek hogy újra rátaláljak saját természetemre. A levelek azt súgják: Hiszen Te magad vagy az élet!

Ez az absztrakt mixed media festmény az “EUPHORIA” festmény sorozat egyik darabja, amely papírra készült. A sorozat témáját a fák adták.

A sötétzöld a lila és a burgundi, nyerő színkombináció. Amíg a mélyzöld a higgadt megbízhatóságra erősít, a csipetnyi burgundi a ragyogó eleganciára, addig a lila, a megfoghatatlanságával éberséget és figyelmet követel a szemlélőtől. Ha ezeket a színeket becsempészed az otthonodba, megunhatatlan és érdekes enteriőrt hozhatsz létre. Elűzi az unalamat, de kerüli a feltűnést.

Mérete: 29×42 cm

A festmény megalkotásához akril festéket használtam, ezenkívül olajkrétát, grafit ceruzát, és szenet. Kiváló minőségű 200 g/m2 vastagségú savmentes mix media papírra készült.
A festmény keret nélkül rendelhető meg.
Az aláírás a festmény hátulján található.

A képernyőn látható színek kissé eltérhetnek a műveim igazi színeitől. Kérlek vedd figyelembe, hogy minden monitor különböző színeket mutat. Előre egyeztetett időpontban a műteremben is megtekintheted a festményt.

  Megrendelésért küldj üzenetet!

  Cikkszám: 1901/20 Kategóriák: , Címke:

  További információk

  Készítés éve

  Méret

  Érdekelhetnek még…

  Pin It on Pinterest