Prizma

A lassan felszálló erdei pára és a harmatcseppek, mint megannyi apró Prizmák szűrik át a napfényt, és szórják a szivárványt a levegőbe.

Ez az absztrakt mixed media festmény az “EUPHORIA” festmény sorozat egyik darabja, amely vakrámára feszített VÁSZONRA készült. A sorozat témáját a fák adták.

Egy fajta gesztus típus használatával, és visszafogott színekkel igyekeztem a harmóniát elérni ezen a festményen. Pasztell színeivel igazi tavszi hangulatot varázsol otthonodba. Ha igazi nyugalomra vágysz, ez a festmény tökéletes választás lehet egy hálószobába, vagy egy olyan nappaliba, ahol a pihenésé a főszerep! Néhol finoman, nem túl tolakodóan megcsillan a festmény felületén a rozé arany fémfólia, ami a fákon átszűrődő napfény, leveleken megcsillanó hatását kelti.

Mérete: 120×100 cm

A festmény megalkotásához akril festéket használtam, ezenkívül olajkrétát, grafit ceruzát, és csillogó fémfóliát. A festmény kiváló minőségű vászonra készült.
A festmény kerettel együtt rendelhető meg, akár egyből a falra akasztható. Az aláírás a festmény hátulján található.

A képernyőn látható színek kissé eltérhetnek a műveim igazi színeitől. Kérlek vedd figyelembe, hogy minden monitor különböző színeket mutat. Előre egyeztetett időpontban a műteremben is megtekintheted a festményt.

  Megrendelésért küldj üzenetet!

  Cikkszám: 1903/01 Kategóriák: , Címke:

  További információk

  Készítés éve

  Méret

  Érdekelhetnek még…

  PINTEREST

  Pin It on Pinterest