A másik oldal – diptihon

Megállok és figyelek. A szél elfújja a fölösleges gondolatokat. Ma éjjel megint változott a levelek színe. Ebben az őszi kavalkádban remélem, hogy találkozom veled, itt az erdőben, a szemben lévő völgyben… a Másik oldalon.

Ez az absztrakt mixed media festmény az “EUPHORIA” festmény sorozat egyik darabja, amely két darab vakrámára feszített VÁSZONRA készült. A sorozat témáját a fák és az erdő ihlette.

Ez a festmény meglehetősen nagy, a térben jelentős helyet tölt be. A festmény örömöt fog adni mindenkinek, aki az élénk színű, vibráló vászonra néz. Tökéletes fókuszpontja lehet egy elegáns nappalinak. Akár egymás mellé is helyezheted a két vásznat, vagy egy bizonyos enteriőr két különböző falán is jól tudják támogatni azt a hangulatot, amelyet az otthonodban létre szeretnél hozni.

Mérete: 200×100 cm

A festmény megalkotásához akril festéket használtam, ezenkívül olajkrétát, és csillogó fémfóliát. A festmény kiváló minőségű vászonra készült.
A festmény keret nélkül rendelhető meg, akár egyből a falra akasztható. Az aláírás a festmény hátulján található.

A képernyőn látható színek kissé eltérhetnek a műveim igazi színeitől. Kérlek vedd figyelembe, hogy minden monitor különböző színeket mutat. Előre egyeztetett időpontban a műteremben is megtekintheted a festményt.

  Megrendelésért küldj üzenetet!

  Cikkszám: 1811/02 Kategóriák: , Címke:

  További információk

  Készítés éve

  Méret

  Pin It on Pinterest