ELMARAD!

Nagy sajnálattal közlöm, hogy az időjárási viszonyokra való tekintettel, csak a szeptember 16.-ra tervezett szakmai nap lesz megtartva!

Kiállítás a kertemben

BIATORBÁGY

SZEPTEMBER 16

10:00 – 17:00

 

Sok szeretettel meghívlak családias, kötetlen hangulatú kiállításomra, amely 2022.09.16 és 18 között, 10 – 17 óráig, kerül megrendezésre Biatorbágyon az otthonunk kertjében.

A kiállítás fő célja, hogy bemutassuk a kortárs festészet kínálta pozitív lehetőségeket a lakberendezésben és az élettérben, valamint ennek az önismereti oldalát is körbejárjuk.

A kiállításon a festményeimen keresztül nemcsak a lelkembe engedlek be, hanem intim családi terünkbe is, valamint további érdekes programokon is részt vehetsz, amelyekre külön-külön időpont foglalás szükséges.

A kiállítás, és a kiállítás ideje alatt zajló programok ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.

Ha vonz a művészet gyere el, mert ezen a hétvégén különböző megvilágításból is részese lehetsz a művészet nyújtotta élménynek. Hogyha beszélgetnél velem kötetlenül, vagy meghallgatnál egy művészettörténeti előadást, továbbá beszélgetnél egy galériatulajdonossal, esetleg megismernéd a művészeten keresztül a belső világodat, vagy lakberendezéssel kapcsolatos tanácsot szeretnél kérni ezt itt mind megteheted!

Görgess lejjebb nézd meg a részletes programleírást, és foglalj időpontot a kiállításra, valamint a programokra, amelyek teljesen ingyenesek. Remélem felkeltettem a kíváncsiságodat! Olvasd el a részletes programokat és regsztrálj. A pontos címet a regisztrációt követően, a visszaigazoló levélben fogom elküldeni Neked. Remélem több napon is találkozunk!

Ha nem ismersz még egy pár mondatban bemutatkozom.

Balogh Edina vagyok, festőművész. Úgy gondolom, hogy a művészetnek pozitív üzenetet kell közvetítenie, érzelmeket és szépséget kell sugároznia.

Általában azt mondják a festményeimről, hogy árad belőlük az életöröm. Ez nem véletlen. Szeretném, hogy a mai kor művészete a szépségről, a pozitív, építő gondolatokról, a személyességről, és a boldogságról, szóljon! Fontosnak tartom, hogy az a tér, amiben élünk és dolgozunk, inspiráljon, és feltöltsön minket a mindennapokban.

Szeretnélek a festményeimmel hozzásegíteni ahhoz, hogy otthonod tényleg nagyon egyedi legyen, harmóniát árasszon, öröm legyen benne élni, és oda hazatérni.

SZEPTEMBER 16. PÉNTEK

SZAKMAI NAP

MIÉRT JÓ A MŰTÁRGY AZ ÉLETTÉRBEN ?

 

MIÉRT JÓ A MŰTÁRGY A

VÁLLALATI ÉLETBEN?

 

Lakberendezőknek, és a vállalati szférának szóló előadás.

 

Kiscsoportos körbevezetés a kiállított festmények között a kertben.

Radics Anna művészettörténész előadásával valamint Fári István, a Fári Antikvitás & Art Galéria tulajdonosának részvételével.

Regisztrálható időpontok az előadásra

11:00

13:00

Regisztrálható időpontok a kiállításra

09. 16 péntek délelőtt

09. 16 péntek délután

Radics Anna, művészettörténész, kulturális szervező, kurátor

Az ELTE BTK Művészettörténeti Tanszék Legújabb kori művészet mesterszakán végzett. Szakterülete a kortárs magyar képzőművészet.
Különböző civil szervezetek, kereskedelmi galériák és művészek számára szervez kulturális programokat, kiállításokat. A Várfok Galéria gyakornokaként kezdte szakmai pályafutását. Az Ephebus Kulturális Egyesület alelnökeként művészetpedagógiával foglalkozott, majd a Fine Arts Capital Művészeti Egyesület alapítója lett. A Fári Antikvitás & Art Gallery kortárs művészeti tagozatának művészeti vezetője volt. Jelenleg a Citygraph Galéria művészeti asszisztense és az Equibrilyum Könyvkiadó ösztöndíjasaként első könyvét írja.

Fári István, galériatulajdonos

A Fári Antikvitás & Art Galéria tulajdonosa és alapítója, Fári István neve jól ismert a magyar kultúra és tudomány területén. A Galenus Könyvkiadó felelős kiadója és ügyvezető igazgatója, amely Magyarország legolvasottabb havilapja, a Patika Magazin és számos tudományos ismeretterjesztő könyv publikációját jegyzi már közel 25 éve.

Mindeközben pedig, mint lelkes műgyűjtő és művészetkedvelő támogatta a magyar művészeti szcénát.

2019 tavaszán végül lehetőség kínálkozott arra, hogy megnyithassa saját galériáját, amellyel megvalósíthatta gyermekkori nagy álmát.

A cél egy olyan művészeti galéria létrehozása volt, amely vonzza a művészetkedvelő embereket, ahol akár a napi munka után betérve feltöltődhetnek a csodás műtárgyak között, megismerkedhetnek a kortárs trendekkel, és egyúttal elmerülhetnek az régi korok mesterremekeinek hangulatában is.

Tehát a Fári Antikvitás & Art Galéria megalakulása közel 25 év gondos, precíz és rendkívül átgondolt műgyűjtői és művészettámogató tevékenység eredményének fémjele.

A galéria fő profilját képezik a XIX. és XX. századi festmények, bútorok, műtárgyak, porcelánok és ezüstök.

Továbbá célkitűzés a kortárs festőművészek pályájának támogatása. Ezért a galéria művészeit kiállításokon és művészeti vásárokon, illetve művészeti témájú előadások és beszélgetések keretei között mutatják be.

ELMARAD!

SZEPTEMBER 17. SZOMBAT

MEDITÁCIÓ – Belső világom megismerése a művészeten keresztül

 

KISMÉRETŰ FESTMÉNYEK, RAJZOK VÁSÁRA

 

Juhász Diána, természetgyógyász segítségével egy közös meditáció a festményekkel. A ráhangolódáshoz segítségünkre lesznek az illóolajok.
Illetve a nap folyamán különlegességként, kisebb méretű festmények és rajzok vására.

Regisztrálható időpontok a meditációra

11:00

13:00

Regisztrálható időpontok a kiállításra

09. 17 szombat délelőtt

09. 17 szombat délután

Juhász Diána Természetgyógyász – Life & Art Coach

Korábban Humánerőforrás menedzser és Pénzügy, számvitel szakon szerezte a diplomáját. Főiskolai tanulmányai után multinacionális cégnél dolgozott, majd az évek folyamán egyre tisztábban érezte, hogy a gyógyításban és segítésben talál rá igazán önmagára.

Juhász Diána 10 éve tartja hivatásának, hogy az éppen megfelelő módon segítsen az embereknek, akik hozzá fordulnak.
Nézőpontváltás:
„Ha úgy érzed, gondolataiddal elég időt töltesz a mindennapokban, de a lelked tiszta hangját ritkábban hallod meg, akkor arra kérlek, foglalkozz vele. Nem csak a fizikai testünket javasolt naponta tisztítani, hanem az elménket és lelkünket is. Nézőpontváltás segítségével gyakorolhatjuk a rugalmasságot különböző feladatokkal vagy új szokások kialakításával. Így a hétköznap terhei más perspektívába kerülve talán már nem is akkora nagy terhek.
Vigyél könnyedséget az életedbe. Hogy hogyan?
Számos alternatíva fellelhető az életedben, ebben biztos vagyok. Itt is csak javasolni tudom, hogy figyelj arra a belső hangra, melyik számodra a leginkább ideális.
Bármelyik utat is választod, elindulsz a GONDolataidból a tiszta LELKED irányába. Önmagad felé! Ebben tudok Neked segíteni!”

ELMARAD!

SZEPTEMBER 18. VASÁRNAP

INGYENES LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS

 

 

Takácsné Présel Nikolett, formatervező mérnök és lakberendező ingyenes lakberendezési tanácsadásán lehet részt venni, valamint a Nikolett által készített gyönyörű dekorációs kellékek, kopogtatók, asztaldíszek is megtekinthetőek és megvásárolhatóak.

Takácsné Présel Nikolett, formatervező mérnök és lakberendező – PN Interor Design, PN Home Design

„Takácsné Présel Nikolett vagyok, Ipari termék és formatervező mérnök és lakberendező. Tanulmányaimat az Óbuda Egyetem Rejtő Sándor Könnyűipari és Környezetmérnöki Karán végeztem enteriőr szakirányon, diplomámat 2016 tavaszán szereztem meg. Mindig is érdekelt a házak illetve a belső terek tervezése, így egyetemi tanulmányai mellett elvégeztem a Junior Art Center lakberendező képzését. Ezt követően gyakorlati tapasztalatokat szereztem, több magán projektet volt szerencsém az elmúlt években végig vinni. Valamint a TV2 Újratervezés c. műsorba is terveztem otthonokat családoknak és a Spektrum Home Magazinban is Lakberendezési és DIY ötletek, praktikákat mutattam be a nézőknek. Több lakberendezési stílusban is tervezek, de leginkább a modern és a klasszikus áll hozzám közel.
Tervezés során legfontosabb az ügyfél igényeinek és funkcionális otthon kialakítása az elképzelt stílussal karöltve.”

Regisztrálható időpontok a lakberendezési tanácsadásra

10:00

10:45

11:30

13:00

13:45

14:30

15:15

16:00

Regisztrálható időpontok a kiállításra

09. 18 vasárnap délelőtt

09. 18 vasárnap délután

Mobil

+36 70 6161 697

nyitva

10:00 – 17:00

2022.09.16 – 19.
Péntek – Vasárnap

Kiállítás a kertemben

A kiállítás és a közben zajló programok is előzetes regisztrációhoz kötöttek. Kérlek, hogy a gombra kattintva foglalj időpontot, valamint ha elakadsz, segítséget szeretnél kérni, vagy bármilyen kérdésed adódik, az itt látható elérhetőségeimen kereshetsz.

Email

edina@edinabaloghart.com

Cím

Biatorbágy

A pontos címet, a regisztrációt követően küldjük emailben!!!

Pin It on Pinterest